Pozri si najlepšie momenty z pop-up večere

Pozri si náš foto príbeh a zisti, ako prebiehala vianočná BUDDY Pop-up večera Michala Kordoša.

V utorok 12. decembra 2017 o 19:00 sa v Starej Tržnici v Bratislave konala benefičná Pop-up večera Michala Kordoša. Celý výťažok z večere poputuje na chod programu BUDDY.

Michal Kordoš, známy ako FOODMAN, patrí k slovenskej gastronomickej špičke. Preslávil sa pop-up konceptom reštaurácie. Svoje kulinárske zážitky prináša aj do neobvyklých miest ako napríklad galérie, festivaly, námestia alebo dokonca aj na strechy domov. Spolu s hercom a moderátorom Ludwigom Baginom sa starali o pohodovú atmosféru večera.

Michal Kordoš spolu so sushi majstrom Tomášom Lysým, kuchárom roka 2016 Michalom Konrádom z Fou Zoo, Petrom Janičinom z bistra U Kubistu, Tomášom Levým, legendou českej kuchyne a Petrom Slačkom z reštáuracie Baroza, pripravili návštevníkom unikátne šesťchodové menu.

Delikátna večera obsahovala neskutočných šesť chodov. Hostia si pochutili na predjedle, polievke, dvoch hlavných jedlách a až dvoch sladkých dezertoch.

Benefičnej večere sa zúčastnilo 70 dobrých ľudí, ktorí chceli pomôcť aj takýmto milým gestom. Medzi hosťami nechýbala ani naša dobrovoľníčka Dominika Žáková.

Večeru si nenechal ujsť ani moderátor Matej Sajfa Cifra so svojou manželkou Veronikou Cifrovou Ostrihoňovou.

Aj naše deti z domovov priložili ruku k dielu a obsluhovali hostí počas večere.

Srdečne ďakujeme všetkým zúčastneným, Michalovi Kordošovi a celému tímu kuchárov.

#buďBUDDY #darujpriateľstvo

 

Autor fotiek: Marco Baláž